Bejelentkezés
SHIPJOBS.FREEBASE.HU

FREEBASE

tárhely

Info

SHIPJOBS.FREEBASE.HU
/munka.html

SHIPJOBS - Hajós munka, külföldi munka hajón, munkavállalás luxus hajókon

Ingyen webtárhely szolgáltatás, segítségével weboldalát elérhetövé teheti az interneten. Szolgáltatásunk magánszemélyek és jogi személyek számára egyaránt hozzáférhetö, a regisztráció csupán pár percet vesz igénybe. A nálunk tárolt oldalak a regisztráció pillanatától kezdve reklámmentesek, nem kell emelt díjas smst küldeni, vagy éves díjat fizetni a reklámcsík eltüntetéséért, mivel nálunk nincs semmilyen reklámcsík vagy felugró reklám ablak. Minden regisztrált felhasználó webtárhelyet kap, melyel szabadon gazdálkodhat, nincs fájl típus vagy fájl méret korlátozás a szerveren. PHP scripteket biztonsági okokból nem lehet futtatni a szerveren.

Legújabb twittek

számítottam. RAM:12Gb oké, ma játékra a 16 gb alap. GPU: Na ez! AMD-ből ilyet nem is gyártanak már, ahogy GTX-ből s… https://t.co/nVPwiefbnm

@gklka Csak nézd meg a tárhely/ár viszonyt a Pro-hoz

Gyerünk alma, valami szép Air-t dobjatok ki, ha lehet akkor legyen 512GB tárhely opció. S akkor instant get, érik szegény Air 2 cseréje.

Keresés

Cégünk öt hajóstársasággal dolgozik. Ezeknek összesen 56 hajója van. Mindegyiken átlagosan 1200-an dolgoznak. Ez több mint 67,000 munkavállalót jelent! Épp ezért szinte mindig van betölthető állás a hajó minden osztályán.

Ezen pozíciókra barátságos, nyitott, pozitív beállítottságú embereket és szakembereket keresünk.

Figyelem: Munkát kapni a jelentkezés elfogadása után akár napokon belül is lehet, ám ez eltarthat hónapokig is. Ez attól függ, hogy a szintfelmérésen kiválasztott hajóstársaságnál milyen a pillanatnyi igény a megjelölt pozícióra, valamint hogy az adott cég mikor tartja legközelebbi meghallgatását Magyarországon.

A jelentkezőknek általában két meghallgatáson kell részt venniük: az elsőn (szintfelmérés), a másodikon a hajóstársaság személyzeti képviselőjével (céges meghallgatás).

Alul megtalálod a hajón betölthető állások közül azokat, melyek segítségünkkel elérhetőek. Ismerkedj velük szabadon, hogy megtalálhasd a képzettségednek, tapasztalatodnak és képességeidnek leginkább megfelelőt.

- F&B (Food and Beverage)
- Purser / Guest Relations
- Housekeeping
- Retail
- Production / Entertainment
- Photo
- Casino
- Spa, Beauty

 

 

angol nyelvlecke

websas.hu